Tips voor het eerste autorijden van de eerste keer

Category List

Upcoming Event

Half Sane

23

Jul

Mystery Mask

11

Aug

Leren hoe te rijden kan een enge ervaring zijn voor een eerste keer de bestuurder. Hoewel het proces gemakkelijker en aangenamer wordt met meer rijervaring, wil een nieuwe bestuurder ook gefocust blijven op de taak die moet worden uitgevoerd. Naast het observeren van opmerkzame, moet een eerste keer de bestuurder leren hoe emoties te beheersen. Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Wees eerst vertrouwen in uw vaardigheden waar kun je je auto theorie examen oefenen. Als je je nerveus of onzeker voelt, volg dan extra rijlessen. Een goede instructeur zal de juiste rijtechnieken demonstreren en u op hun gemak stellen. Dit is een geweldige manier om je zelfvertrouwen op te bouwen en een soepelere bestuurder te worden.

De volgende tip is om al uw zintuigen te gebruiken. U moet bijvoorbeeld gevoelig zijn voor het geluid van uw auto en de geur van remmen en olie. U moet ook weten hoe u de versnellingen in uw voertuig kunt voelen.

Als je leert rijden, zorg er dan voor dat je oefent om de versnellingen te verplaatsen. Let ook op de indicatoren van uw auto. Deze zullen belangrijk zijn wanneer u draait of rijstrookwisselingen aanbrengt.

Praat of eet niet terwijl u rijdt. Afleidingen kunnen gevaarlijk zijn, dus probeer ze zoveel mogelijk te vermijden. Gebruik uw hoorn om anderen te waarschuwen voor uw aanwezigheid. U moet echter alleen de hoorn gebruiken als u geen haast hebt.

Houd ten slotte een veilige afstand van voertuigen voor u. Voordeel maken van veiligheidsvoorzieningen zoals stabiliteitscontrole, tractiecontrole en antiblokkeerremmen is een goed idee.

Tags :
News
Share This :